Winkel offline

[cmsms_row data_padding_bottom=”50″ data_padding_top=”0″ data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_bg_size=”cover” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_position=”top center” data_color=”default” data_padding_right=”3″ data_padding_left=”3″ data_width=”boxed”][cmsms_column data_width=”1/1″][cmsms_text animation_delay=”0″]

De online winkel is tijdelijk offline. Zodra de problemen zijn opgelost, kunt u abonnementen weer online bestellen.
Tot die tijd kunt u uw abonnementen altijd aanvragen via het papieren formulier. Klik HIER om te downloaden.
Vul de voor- en achterkant in, doe de pasfoto’s erbij en lever het geheel in bij uw zwembad. Dan maken we uw abonnement in orde.

Een jeugdabonnement is er voor iedereen die geboren is na 1-1-1999. Bent u daarvoor geboren, dan dient u een volwassenenabonnement te bestellen. Nieuw dit jaar is het combi-abonnement.
Het combi-abonnement is alleen voor de ouders met minimaal twee betalende kinderen. Bij het aanvragen van een combi-abonnement leveren beide ouders één pasfoto in. Iedere ouder ontvangt een apart abonnement. U hoeft dan geen twee losse volwasseneabonnementen te kiezen, maar kunt voordelig kiezen voor het combi-abonnement. Dus extra voordeel voor ouders! Dit staat niet juist vermeld in de zwemwijzer.
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u deze stellen via het ‘Contact’ formulier op onze website.

 

Bankrekeningnummer: NL26 RABO 03223 20 402

[/cmsms_text][/cmsms_column][/cmsms_row]