Kano’s, waterfietsen en SUP 2023

Wilt u genieten van de schitterende natuur in en om Almen en/of zoekt u een gezellig uitje met familie of vrienden? Dan is kanocentrum De Berkel helemaal uw plek! Wij verhuren 1,2,3 en 4-persoons kano’s en waterfietsen. Daarnaast kunt u bij ons ook SUP-planken huren. Staand peddelen is een fantastische manier om op fysieke manier, maximaal te kunnen genieten van de prachtige natuur.
Verhuur is op het hele uur of per dag.

De verhuurperiode van kano’s, waterfietsen en SUPS is van april tot en met 3 september 2023. Vanaf september is het bad gesloten.

Reserveren is aan te raden zodat u zeker weet dat u een kano heeft op de tijd dat u graag wil varen.
De tarieven voor de kano’s, waterfietsen en SUP’s zijn:

Kano 1 persoons€ 7,50 (per uur)€ 29,00 (per dag)
Kano 2 persoons€ 11,00 (per uur)€ 42,00 (per dag)
Kano 3/4 persoons€ 14,50 (per uur)€ 58,00 (per dag)
Waterfiets€ 9,50 (per uur)
Tonnetje€ 1,50
SUP-planken€ 6,00 (per uur)


Hoe werkt ons verhuursysteem:

Kies eerst de datum wanneer u het gewenste artikel ( kano’s, Sups en waterfietsen) wilt huren. Vervolgens kunt u het tijdstip in toetsen wanneer u het artikel wilt huren met vervolgd de eind tijd (let op u kunt alleen op hele uren een artikel huren).

Vervolgens drukt u op zoeken. Hiernaar kunt u de keuze maken uit het gewenste artikel deze kunt u dan aan klikken door op het blauwe artikel te klikken.

Vervolgens controleert u de verhuur bestelling, klopt dit druk dan rechts onder op in winkelwagen.

Vervolgens drukt u op doorgaan rechts onder.

Registreer u gegevens als gast indien dit gedaan is klinkt u op volgende.

U kunt hier kiezen welke betaal methode u wilt toe passen ( let op wij geven geen geld retour, en de door u opgegeven data is alleen geldig op aangegeven data).

U zult een reserveringsbevesteging ontvangen neem deze ter alle tijden mee naar onze collega’s van het zwembad. Bij vertoon van deze bevestiging aan de kassa zal u het artikel meegegeven worden.