Openingstijden

Op ons bad hanteren wij huisregels. Deze regels kunt u HIER vinden.

In verband met de coronamaatregelen kunnen wij niet alle activiteiten aanbieden die wij wensen. Daarnaast is het aantal bezoekers dat tegelijk gebruik mag maken van het zwembad beperkt.
Zodra de eerste openingsdag gepubliceerd wordt, zullen wij ook kenbaar maken welke coronabeperkingen er op dat moment zijn en wat er is toegestaan op het zwembad. Dat is nu (29 maart) nog onduidelijk.

Houd in- en buiten het water minimaal 1,5 meter afstand. Zoek op onze grote ligweide een plek waar je voldoende ruimte om je heen hebt. Als een bassin te vol wordt, kan aan zwemmers gevraagd worden om op de ligweide te wachten of om het water toch te verlaten tot een moment dat het weer rustiger is. Wij vragen uw begrip en medewerking voor deze maatregelen.

Houd de door het RIVM voorgeschreven regels aan. De uitgebreide RIVM veiligheid en hygiëneregels die gelden, vind u HIER.

Maandag12.00 – 20.00 uur
Dinsdag07.00 – 20.00 uur
Woensdag07.00 – 20.00 uur
Donderdag07.00 – 20.00 uur
Vrijdag07.00 – 18.00 uur
Zaterdag10.00 – 18.00 uur
Zondag10.00 – 18.00 uur

Zwembandjes verplicht!

Voor kinderen en volwassenen die geen goede zwemvaardigheid hebben zijn zwembandjes verplicht, op ons gehele terrein. Deze verplichting is er voor uw veiligheid en de veiligheid van uw kind(eren). Een zwemvaardige volwassene dient altijd in de directe omgeving van het kind/volwassene met zwembandjes te zijn. Zonder goede zwemvaardigheid is het niet toegestaan in het wedstrijdbad te zwemmen.