Trekkershutten

Afbeeldingsresultaat voor trekkershutten.nl

Aan de prachtige rivier de Berkel staan drie trekkershutten die tijdens het hele seizoen te huur zijn. Het reserveren van de trekkershutten kunt u online regelen.

Een trekkershut is ideaal voor een fiets- of wandelvakantie, een weekendje op bezoek bij familie op de camping of om met een groep op pad te gaan. Alle Trekkershutten zijn per nacht te huur en eenvoudig ingericht, met een goed bed, hoofdkussens, zitgelegenheid, licht en elektriciteit. In onze Trekkershutten is een kleine koelkast aanwezig. Hierin kunt u een kleine hoeveelheid producten koel houden. Het enige dat je hoeft mee te nemen, is een slaapzak en kussensloop.

De trekkershutten in Almen zijn te reserveren in de periode vanaf 1 april tot 8 september.
Honden zijn NIET toegestaan!

In 2017 zijn geheel nieuwe trekkershutten geplaatst in Almen; twee 4-persoons hutten en één 6-persoons hut.
Het tarief voor het huren van een trekkershut voor één nacht is € 73,-* voor de 4-persoons hut en € 94,-* voor de 6-persoons hut.

U kunt op de dag van aankomst de hutten vanaf 15.00 uur betrekken. Op de vertrekdag verlaat u de hutten uiterlijk 11.00 uur ‘s morgens.

*Genoemde bedragen zijn exclusief €1,35 toeristenbelasting p.p.p.n.
Tijdens uw verblijf mag u gedurende de openingstijden van het zwembad kosteloos gebruik maken van het zwembad.

Voor online reserveren klik op een van de onderstaande links. Alleen de data dat de hutten vrij zijn worden getoond. Hieronder de volgorde waarin de hutten geplaatst zijn.

De hutten hebben stapelbedden met matrassen en matrasovertrekken en kussens met slopen. Voor de rest van de inventaris zie Inventarislijst Trekkershutten.
Tevens zijn dit de Huisregels Trekkershutten die horen bij de hutten. Het is  belangrijk om dit te lezen en hier naar te handelen.