Kom zwemmen, kanoën en overnachten!
Openingstijden

Zwembad de Boskoele geopend!

5 mei 2015

[cmsms_row data_padding_bottom=”50″ data_padding_top=”0″ data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_bg_size=”cover” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_position=”top center” data_color=”default” data_padding_right=”3″ data_padding_left=”3″ data_width=”boxed”][cmsms_column data_width=”1/1″][cmsms_text animation_delay=”0″]

Zaterdag 2 mei is het Gorsselse zwembad de Boskoele officieel geopend. Gezamenlijk namen vaste bezoekers om 10.00 uur een duik in het water. Door de inzet van het vaste personeel en een hoop vrijwilligers ligt het zwembad er weer prachtig bij. En ook het zonnetje deed haar best.

Vrijwilligers
Mede door de samenwerking met het Vrijwilligerspunt hebben zich een hoop vrijwilligers aangemeld bij het zwembad. Dit seizoen worden bezoekers iedere ochtend welkom geheten door een vrijwilliger bij de kassa. Daarnaast verzorgen vrijwilligers ook de bloembakken, evenals het kleine onderhoud rondom het bad en is er een werkgroep die zich met PR-zaken bezighoudt. Een ontwikkeling waar het Stichtingsbestuur van de Gorsselse zwembaden zeer verheugd over is.

[/cmsms_text][/cmsms_column][/cmsms_row]