Kom zwemmen, kanoën en overnachten!
Openingstijden

Berkelmarathon Almen in combi met concert Juliana

25 juni 2019

Deze zomer vindt de Belkelmarathon in Almen eerder plaats dan gebruikelijk. Op zondag 7 juli kan men de prachtige zwemtocht in de meanderende Berkel weer volbrengen, onder begeleiding van muziek van jeugdleden van muziekvereniging Juliana in de meevarende Berkelzomp. Voor de niet zwemmende jeugd zijn er tijdens de zwemtocht diverse spelactiviteiten op het zwembadterrein. Na afloop geeft de muziekvereniging een spetterend buitenconcert op de ligweide van het zwembad. Dit behoort tot één van de elf bijzondere activiteiten in het kader van hun 110-jarig bestaan.

Voor de Berkelmarathon kunt u kiezen voor een afstand van 750 meter of 1400 meter. Inschrijven is tot 7 juli 12.30 uur mogelijk aan het loket van het zwembad de Berkel in Almen. De start is om 13.00 uur en de kosten bedragen €7,50, waarvan €2,50 voor de Almense actie ovERWINms. Een actie waarvan de opbrengst bestemd is voor onderzoek naar de ziekte MS.

Deze zwemtocht vindt alleen plaats als de waterkwaliteit door Waterschap Rijn en IJssel als veilig wordt beoordeeld en er geen onweer is. Deelname is geheel voor eigen risico!