Arrangementen

Kano en afternoon tea arrangement

Wat is er lekkerder dan sportief kanoën met daarna een afternoon tea? Bij het zwembad De Berkel kun u kano’s huren om daarna met lekkere trek van een afternoon tea te genieten in theetuin ‘t Besselink. In plaats van kanoën is zwemmen natuurlijk ook mogelijk. De theetuin ligt midden in het platteland op een unieke plek aan de rivier de Berkel.
Na de tocht over de prachtig meanderende Berkel loopt u langs het riviertje naar de theetuin dat op nog geen kilometer ligt. Informatie over theetuin ‘t Besselink vindt u HIER.

Informatie over kanoreserveringen vindt u HIER.

Berkelzomp en kanoën met afternoon tea

Een zomp is een oud scheepstype. Deze bootjes werden tussen 1670 en 1925 gebruikt als vrachtbootje. Het varen met de zomp over de Berkel bij Almen is een belevenis en is te huren voor maximaal 15 personen. Hebt u een (veel) groter groep dan kunt u de jongeren laten kanoën waarna u gezamenlijk van een afternoon tea kunt genieten. In plaats van kanoën is zwemmen natuurlijk ook mogelijk. Zo is er voor alk wat wils.
Na de tocht over de prachtig meanderende Berkel lopen de kanoërs langs het riviertje naar de theetuin dat op nog geen kilometer ligt.

Informatie over theetuin ‘t Besselink vindt u HIER.

Informatie over kanoreserveringen vindt u HIER.