Kinderen die voor 1 mei 2016 vijf jaar zijn geworden, kunnen zowel in Almen als in Gorssel zwemles krijgen. U kunt uw kind hiervoor aanmelden door het aanvraagformulier HIER in te vullen en te sturen naar het zwembad of te mailen naar zwembad@zwembaddeboskoele.nl of zwembad@zwembaddeberkel.nl.

Dinsdag 17 mei starten de zwemlessen. U heeft keuze uit de volgende zwemlespakketten (in combinatie met een abonnement):_anoniem_ zwemles

  • Diploma A (€ 250,00)

Vier keer per week lessen wij op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Uw kind krijgt veel individuele aandacht. Bij deze zwemlessen wordt gebruik gemaakt van de Easy Swim. Dit is een zwempakje met drijfmiddelen, ontworpen voor lessen in diep water. Kinderen worden zo gestimuleerd meer te bewegen, met als resultaat meer efficiëntie in de les en minder klappertanden op eventuele koudere lesdagen.

  • Diploma B (€ 132,50) en diploma C (€ 132,50)

Voor diploma B en C les je twee keer per week, op maandagavond en woensdagavond van 17.30 uur tot 18.00 uur. Met deze diploma’s op zak kun je langer en verder zwemmen. Daarnaast wordt de behendigheid in en onder water nóg groter.

  • ZV – Zwemvaardigheid, Snorkelen of Survivalzwemmen (€ 66,00)

Wie na diploma ABC nog meer diploma’s wil halen, kan kiezen om door te gaan voor een zwemvaardigheidsdiploma. Kennismaken met reddingszwemmen of snorkelen. Vooral de kinderen zijn erg enthousiast over de extra mogelijkheden bij zwembad De Berkel! De lessen worden gegeven op de woensdagavond van 18.15 tot 18.45 uur. Deze lessen gaan alleen door bij minimaal 4 aanmeldingen.

Lees verder

Zwemlestijden zwembad de Berkel:

De zwemlestijden bij zwembad de Berkel worden in overleg bepaald.

Meerdere diploma’s in één seizoen!

Zodra uw kind het A-diploma heeft behaald, mag er doorgelest worden voor het B-diploma. Dit geldt ook voor kinderen die hun B-diploma hebben afgerond; zij mogen door voor het C-diploma.

Zowel in de Berkel als in de Boskoele is het mogelijk om de volgende officieel NZR-erkende diploma’s te behalen:

  • Diploma A, B en C
  • Zwemvaardigheid 1, 2 en 3
  • Survival 1, 2 en 3

Zwemles op maat

Wij vinden de individuele voor het kind erg belangrijk en houden daar dan ook bij het samenstellen van de groepen rekening mee. Er wordt dan nadrukkelijk gekeken naar het aanvangsniveau en voorkomen wordt dat de groepen te groot worden.

Lees verder