10 voordelen van een abonnement bij het zwembad!
Ieder seizoen maken honderden mensen gebruik van de voordelen van een zwemabonnement bij het zwembad in Gorssel en Almen. Waarom zou u een abonnement aanschaffen? Tien voordelen op een rijtje:

1. Met één abonnement kunt u zwemmen in twee zwembaden: zowel in Gorssel als Almen!
2. Onze zwembaden zijn rond 1 mei (afhankelijk van het weer) t/m zondag 27 augustus (bij goed weer langer), iedere dag geopend!
3. Ruime openingstijden! Eén van de baden is doordeweeks altijd al om 7.00 uur geopend en gaat pas dicht om 20.00 uur. Hierdoor heeft u zowel voor het werk als er na de mogelijkheid om te komen zwemmen.
4. Met een abonnement krijgt u korting op onze activiteiten, zoals o.a. de zwem4daagse en diverse zwemsporten als Aquagym en Aquarobic.
5. Bij goed of slecht weer, wij zijn altijd geopend. Ook in de middagen.
6. Bij extreem warm weer, verruimen wij onze openingstijden!
7. Op beide baden hebben we drie aparte bassins. Plezier voor de allerkleinste en banenzwemmers!
8. Wij garanderen een watertemperatuur van minimaal 23 graden, grotendeels op natuurlijke wijze opgewekt via zonnecollectoren die op beide baden aanwezig zijn.
9. Op onze ligweiden is alle ruimte voor sport en spel: voetballen, volleybal, basketbal etc.
10. Een abonnement kost in de voorverkoop slechts €40,- (jeugd) en €65,- (volwassene). Hiermee kunt u niet alleen iedere dag zwemmen, maar steunt u tegelijk ook het zwembad.

En natuurlijk kunnen we het rijtje nog veel langer maken. Maar dat mag u zelf gaan ervaren op ons zwembad. Tot op het bad!